Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Кращий рейтинг - це та довіра, яку має влада в окремому регіоні. Михайло Добкін

Кращий рейтинг - це та довіра, яку має влада в окремому регіоні. Михайло Добкін

Як зазначив під час програми «Зворотній зв'язок» на обласному радіо голова ХОДА Михайло Добкін, довіра харків'ян і жителів області до керівництва регіону - це найкращий показник роботи влади.  «Кращий рейтинг - це та довіра, яку має влада в окремому регіоні. Ми проводили соціологічне дослідження, згідно з яким люди висловлюють точку зору, що життя потрібно змінювати на краще, що зміни необхідні. І найголовніше, що більшість респондентів відповідають, що вони готові чекати змін. І головне, чого хоче переважна більшість наших земляків, - щоб не були згорнуті реформи. Це означає, що люди в них вірять, що люди сподіваються, що по їх завершенню життя буде краще, і добробут багатьох родин у нас покращиться», - підкреслив голова області. 

За його словами, на даний момент область вже досягла помітних успіхів в деяких галузях. Зокрема, Харківщина одна з провідних областей в країні з оздоровлення дітей, сільського господарства.

«Я думаю, що коли на державних підприємствах буде стовідсотково погашена заборгованість по заробітній платі, коли не буде боргів до Пенсійного фонду, коли наші підприємства платитимуть не мінімальну заробітну плату, а середньогалузеву, тоді наші економічні показники будуть кардинально іншими. Над усіма цими питаннями ми працюємо, і успіхи є - це і сільське господарство, і машинобудування, і ряд інших напрямків, де сьогодні область якщо не на першому місці, то в трійці лідерів», - зазначив Михайло Добкін.