Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Спорт в Харківській області буде процвітати і набирати обертів. Євген Кафельников

Спорт в Харківській області буде процвітати і набирати обертів. Євген Кафельников

Після нагородження переможців турніру з гольфу на Кубок Михайла Добкіна, учасник команди-чемпіона, відомий тенісист Євген Кафельников зазначив, що обласна влада багато уваги приділяє розвитку спорту. «Найголовніше, що спорт в Харківській області буде процвітати і набирати обертів», - підкреслив він. За його словами, Superior Golf Club має потужну інфраструктуру, аналогів якій в Україні немає, і рівень клубу ще зросте, коли тут з'явиться повноцінне 18-луночне поле. У свою чергу гольфіст Марк Ніколс заявив, що йому було приємно грати цей турнір на харківському полі. «Я тут вперше, але напевно не в останній раз», - зауважив спортсмен.

Коментуючи перемогу своєї команди, голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін зазначив, що сам практично не грав, і виграш - більше заслуга інших членів команди. «Я маю чесно зізнатися, що доклав найменшу кількість зусиль для загальної перемоги. Три члени нашої команди, які взяли на себе головний тягар відповідальності, зробили все, щоб компенсувати мою відсутність», - повідомив він.

Заступник губернатора Юрій Сапронов назвав основними гравцями команди Євгена Кафельникова і Марка Ніколса і відзначив ключові моменти гри: «Ми почали дуже посередньо. Ключовим моментом я вважають 10 лунку, коли Марк Ніколс зробив 77-метровий «ігл» (ситуація, коли гравець витрачає на проходження лунки на два удари менше, ніж на це відведено - прим.) - перший в історії Superior Golf Club».

Теги