Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Зміївський район отримав Гран-прі Великого Слобожанського ярмарку 2011 року

Зміївський район отримав Гран-прі Великого Слобожанського ярмарку 2011 року

В ході Великого Слобожанського ярмарку відбулася церемонія нагородження переможців та учасників. Нагороди вручили заступник голови Харківської облдержадміністрації Юрій Сапронов та заступник голови обласної ради Людмила Давидова. Дипломом вищого ступеню за вагомий внесок в організацію, проведення Великого Слобожанського ярмарку 2011 року та за кращу експозицію, а також Гран-прі ярмарку отримав Зміївський район. Дипломами вищого ступеню та головними призами ярмарку нагороджені Богодухівський та Вовчанський райони.

Дипломом вищого ступеню за самобутність та колоритність експозиції та спеціальним призом ярмарку нагороджені Красноградський, Нововодолазький, Чугуївський райони та Харківська обласна спілка споживчих товариств.

Дипломи за активну участь у Великому Слобожанському ярмарку 2011 року отримали: Балаклійській, Барвінківський, Близнюківський, Валківський, Великобурлуцький, Дворічанський, Зачепилівський, Золочівський, Ізюмський, Кегичівський, Коломацький, Краснокутський, Куп’янський, Лозівський, Первомайський, Печенізький, Сахновщинський, Харківський, Шевченківський райони, м.Ізюм, м.Куп’янськ, м.Люботин, м.Первомайський, м.Харків та м.Чугуїв.

Дипломом за гідно представлену експозицію на Великому Слобожанському ярмарку 2011 року нагороджена Адміністрація Курської області.

Теги