Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відбулося третє кущове засідання обласного штабу з підготовки господарського комплексу Харківської області до зими

Відбулося третє кущове засідання обласного штабу з підготовки господарського комплексу Харківської області до зими

У Вовчанської районної державної адміністрації під керівництвом заступника голови Харківської облдержадміністрації Валентина Дулуба відбулося третє кущова засідання обласного штабу з підготовки господарського комплексу Харківської області до осінньо-зимового періоду 2011-2012 років повиконання доручень за результатами проведення виїзних штабів. В даному засіданні взяли участь всі члени обласного штабу, голови Вовчанської, Великобурлуцької, Дворічанської, Печенізької, Шевченківської, Чугуївської, Куп'янської райдержадміністрацій, міський голова м. Куп'янськ, перший заступник Чугуївського міського голови, а також представники комунальних служб і різних підрозділів даних районів та міст.

В результаті кущового засідання Валентин Дулуб відзначив хорошу роботу всіх районів, міст Куп'янськ і Чугуїв з підготовки до нового опалювального сезону, і подякував всім за якісний і відповідальний підхід до даного питання.

Також під час робочої поїздки заступник голови ХОДА провів особистий прийом громадян Вовчанського району. До нього звернулися з приводу ремонту дахів, а також реконструкції доріг, через поганий стан яких можуть бути припинено рух автобусів, що пов’язують села та районний центр. Вирішення питань Валентин Дулуб взяв під особистий контроль.

Теги