Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Команда Харківської державної зооветеринарної академії посіла 2 місце у Польсько-Українському футбольному турнірі «Студєвро-2012»

Команда Харківської державної зооветеринарної академії посіла 2 місце у Польсько-Українському футбольному турнірі «Студєвро-2012»

З 8 по 14 вересня 2011 року в містах Познань, Гданськ, Вроцлав та Варшава (Польща) відбувся Польсько-Українській футбольний турнір університетських команд «Студєвро-2012». В турнірі взяли участь 16 студентських чоловічих команд України та Польщі, які представляли приймаючі міста чемпіонату з футболу «Євро-2012». На даних змаганнях в м. Гданськ Слобожанщину представляли команди Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна та Харківської державної зооветеринарної академії.

В попередніх змаганнях команда Харківської державної зооветеринарної академії (тренер Вадим Яковенко) перемогла Гданський політехнічний університет з рахунком 3:0 та розгромила команду Ягелонського університету (Краков) з рахунком 7:0.

В фіналі, якій відбувся 13 вересня 2011 року в м. Варшава, харківські спортсмени посіли 2 місце, і поступились лише команді Познанського університету ім. Адама Міцкевича, програвши з рахунком 3:1.

Призові місця розподілилися таким чином:
1 місце – команда Познанського університету ім. Адама Міцкевича;
2 місце – команда Харківської державної зооветеринарної академії;
3 місце – команда Варшавської академії фізичного виховання;
4 місце – команда Академії сухопутних військ ім. Петра Сагайдачного (м. Львів).