Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Змієві розпочав свою роботу Великий Слобожанський ярмарок

У Змієві розпочав свою роботу Великий Слобожанський ярмарок

16 вересня в місті Зміїв Харківської області розпочав свою роботу десятий Великий Слобожанський ярмарок, приурочений до святкування Дня Харківської області. Слобожанський ярмарок розмістився в центрі міста Зміїв. У ньому беруть участь представники усіх районів і міст Харківської області, близько 200 суб'єктів господарювання та майстрів народної творчості, більше 25 творчих колективів, представники сусідніх областей України та делегації з країн ближнього і далекого зарубіжжя.

З експозицією ярмарку ознайомилися голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, голова обласної ради Сергій Чернов, заступники голови ХОДА Ігор Шурма, Євген Савін, Юрій Сапронов.

Кожен район області представляє на Слобожанському ярмарку виробників продовольчої продукції та товарів народного споживання, сільгоспвиробників, підприємців, а також декоративно-художню експозицію, виконану з урахуванням традицій, історії, колориту району. Окремими експозиціями ярмарку представлені: містечко народної творчості, містечко обласної спілки споживчої кооперації та гостьова експозиція.

За словами організаторів ярмарку, ціни на продукти харчування тут на 10% - 15% нижче середньоринкових цін.

Нагадаємо, що 16 вересня для відвідувачів ярмарку від станції метро «Проспект Гагаріна» до Слобожанського ярмарку (м. Зміїв) курсують спеціальні автобуси, позначені табличками «Слобожанський ярмарок».