Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Валентин Дулуб відвідав Люботин з робочою поїздкою

Валентин Дулуб відвідав Люботин з робочою поїздкою

Під час робочої поїздки до м. Люботин заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб оглянув водопровідно-каналізаційне господарство міста, системи теплопостачання та перевірив виконання ремонтних робіт на дорогах. Зокрема він оглянув водозабірні споруди по вул. Підгірній, котрі надають свої послуги 5-7 тисячам населення у північній частині міста та с. Водяне. Дулуб відзначив, що даний водозабір працездатний, оснащений 2 новими котлами, що дасть змогу економити 25-30% електроенергії та зменшить тарифи населення. Проте було зроблено зауваження за незадовільний стан прилеглої території, котра знаходиться під охороною. Для виправлення ситуації було дано певний час.

Також заступник губернатора відвідав котельню по вул. Шевченко, 15, яка забезпечує теплом лікарняний заклад, дитячий садок та 1 відомство. Він з’ясував, що котельня підготовлена до опалювального сезону на 98%: здійснений поточний ремонт котла №2, але котел №1 підлягає заміні. Пакет документів для отримання дозволу на експлуатацію котельні направлений у відповідні інстанції і в даний час Люботинська міська рада спільно з ЮЖД вирішують питання доставлення нового котла. Заступник губернатора окремо підкреслив те, що у котельні встановлено прилад обліку.

Заступник губернатора відзначив, що до зими готове все водопровідно-каналізаційне господарство міста та системи теплопостачання.

Також Валентин Дулуб перевірив хід виконання робіт на автомобільних дорогах комунальної власності за рахунок субвенції з державного бюджету в 2011 році. З 20 запланованих об’єктів, виконані роботи на 11 на загальну суму 1900,00 тис. грн. Роботи продовжуються.

Довідка:
Котельня по вул. Шевченко,15 в Люботині обладнана котлами типу КСВа – 1,0 Гн – 2 од., які працюють на природному газі, з виробничою потужністю 1,72 Гкал/год. Приєднане теплове навантаження – 0,723 Гкал/год. Протяжність теплових мереж в трубному вимірі 1,481 км.

Теги