Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Валентин Дулуб відвідав з робочою поїздкою м. Мерефа Харківського району

Валентин Дулуб відвідав з робочою поїздкою м. Мерефа Харківського району

Заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб відвідав з робочою поїздкою м. Мерефа Харківського району, де ознайомився із станом підготовки господарчого комплексу до нового опалювального сезону та благоустроєм міста. В ході робочої поїздки заступник губернатора відвідав котельню, котра обслуговує Мереф'янську центральну районну лікарню, та з’ясував, що до опалювального сезону 2011-2012 р.р. котельня та теплові мережі готові на 100%.

Також Валентин Дулуб відвідав насосну станцію питного водопостачання, що розташована на території ЦНС №1 ВАТ «Укртелеком». Станція обслуговує 522 абонента: 172 у приватному секторі, 350 у багатоповерхівках. Заступник губернатора відзначив, що до роботи в осінньо-зимовому періоді на насосній станції все готово, а саме встановлено два насоси Speroni CS-200C з системою регулювання тиску води методом зміни частоти обертів електродвигуна; виконана ревізія запірної арматури; встановлено новий насосний агрегат на свердловині №6 ЕЦВ-16-160.

Також Валентин Дулуб проїхав по деяких об’єктах благоустрою міста, перевірив, як в місті виконується ремонт доріг, та відвідав Храм Озерянської ікони Божої Матері в с.Озеряни. 

Потреба в першочерговому ремонті доріг комунальної власності в місті Мерефі Харківського району складає 2514,8 тис.грн. Обсяг субвенції з державного бюджету складає 372,694 тис.грн., за рахунок яких планується виконати поточний ремонт шляхового покриття доріг по вулицях Боровського та генерала Терентьєва. Також за рахунок коштів місцевого бюджету року виконано поточний ремонт шляхового покриття площею 1,0 тис. кв. м загальною вартістю 149,0 тис. грн.

Довідка:
Котельня по вул. Дніпропетровська,148 обладнана двома котлами Ниисту-5 з потужністю 1,116 Гкал/год і одним котлом Ниисту-5 з потужністю 0,473 Гкал/год. Встановлена потужність електрообладнання становить 19085 кВт. Довжина теплових мереж, що знаходяться в експлуатації, складає 546 м (у 2-х трубному вимірюванні), з них підземна прокладка 221 м, повітряна – 328 м. До котельні підключена Центральна районна лікарня з навантаженням 0,5580 Гкал/год.

Насосна станція розташована по вул. 8 Березня на території ЦНС №1 ВАТ «Укртелеком». До складу станції входять два резервуари чистої води по 200 м³, станція знезалізування, водонапірна башта Q = 25 м³ висотою 15м. Питна вода подається з свердловини № 6 глибиною 986 м потужністю 16 м³/год. І через фільтри насосами другого підйому надається споживачам вул. Сумська, Озерянська, 8 Березня, 1 Травня. Кількість абонентів: приватний сектор – 172, багатоповерхівки – 350 абонентів. Разом 522 абонента з об’ємом споживання 5340 м³/місяць.

Теги