Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Валентин Дулуб відвідав Пісочин з робочою поїздкою

Валентин Дулуб відвідав Пісочин з робочою поїздкою

Сьогодні заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб відвідав сел. Пісочин. Він перевірив хід виконання ремонту доріг та стан благоустрою у селищі. В цьому році обсяг субвенції з державного бюджет на ремонт доріг для сел. Пісочин складає 950,153 тис.грн., за рахунок яких планується здійснити капітальний ремонт шляхового покриття по вул. Річній (на суму 180,0 тис.грн.), капітальний та поточний ремонт шляхового покриття по вул. Шкільній (вартістю 582,153 тис.грн. та 198 тис.грн.).

  За рахунок коштів місцевого бюджету виконано поточний ремонт шляхового покриття доріг селища площею 1,7 тис. кв. мзагальною вартістю 209,98 тис.грн. по вулицях Некрасова, Жовтневій, Транспортній, Комарова, Квартальній, Шевченка, Клубній та Автомобільній. В 2011 році на ремонт доріг та тротуарів мікрорайону «Мобіль» з бюджету селищної ради виділено кошти в сумі 30 тис. грн., які на теперішній час освоєно.

Валентин Дулуб залишився задоволений станом робіт з ремонту доріг.

Ознайомившись із станом благоустрою сел. Пісочин, заступник губернатора відзначив, що роботи в даному напрямку ведуться, і це помітно, проте гостро стоїть питання належного стану узбіч доріг, а саме – покосу бур'янів та молодої порослі дерев. Це Дулуб особливо відзначив та дав строк на виправлення ситуації. 

Теги