Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На нашу дружбу не впливає зміна епох. Євген Савченко

На нашу дружбу не впливає зміна епох. Євген Савченко

Виступаючи на засіданні ради єврорегіону «Слобожанщина», губернатор Бєлгородської області Євген Савченко зазначив, що дуже радий спільній харківсько-білгородській зустрічі, і впевнений, що вона слугуватиме тому, щоб зустрічі були систематичними, і на них підводилися підсумки старих проектів і затверджувалися нові. 

«Бєлгородщину і Харківщину завжди пов'язували теплі дружні стосунки. На нашу дружбу не впливає ні зміна епох, ні політичних режимів, ні кордони нових держав. До цього дня історична спільність наших народів - це живильне середовище не тільки для моральної статистики, а й патріотичного виховання наших людей, а в першу чергу для виховання молоді. 

Від імені всієї Бєлгородщини хочу висловити надію на стале взаємовигідне співробітництво, і сподіваюся на розширення ділових і соціокультурних контактів між областями в рамках Єврорегіону «Слобожанщина». Упевнений, що створення взаємних сприятливих умов для безперешкодного спілкування та плідної співпраці послужить на загальне благо бєлгородців і харків'ян», - підкреслив він.