Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін акцентував увагу керівників структурних підрозділів ХОДА та голів РДА на підвищення рівня виконавчої дисципліни

Михайло Добкін акцентував увагу керівників структурних підрозділів ХОДА та голів РДА на підвищення рівня виконавчої дисципліни

Сьогодні голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін провів нараду з заступниками голови та керівниками структурних підрозділів ХОДА, а також головами райдержадміністрації, присвячену питанням виконавчої дисципліни. Як зазначив Михайло Добкін, в області повинна функціонувати жорстка вертикаль виконавчої дисципліни і не повинно бути випадків, коли не виконується якесь рішення чи доручення.

Михайло Добкін акцентував увагу керівників структурних підрозділів ХОДА на тому, що підготовка документів на сесію обласної ради і колегію ХОДА повинна проходити строго в зазначені дати. Депутатські комісії обласної ради повинні отримувати документи в такі терміни, щоб вони могли ухвалити зважені, правильні рішення і дати свої рекомендації.

Звертаючись до голів райдержадміністрацій, Михайло Добкін акцентував увагу на підвищенні рівня виконавчої дисципліни. «У нас реалізується прекрасна можливість об'єднання зусиль усіх гілок влади. У нас ніде немає протиріч. Ухвалення рішень не зустрічає жодних перешкод, якщо вони відповідають закону. Звертаю вашу увагу на те, що невиконання доручень голови ХОДА, рішень, які ухвалюються на державному рівні, - це відсутність контролю над підлеглими», - підкреслив глава області.