Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В ХОДА було проведено 4 семінари-навчання щодо надання до публічної інформації. Дмитро Ястрєбов

В ХОДА було проведено 4 семінари-навчання щодо надання до публічної інформації. Дмитро Ястрєбов

«З метою надання практичної та методичної допомоги структурним підрозділам облдержадміністрації та райдержадміністраціям під головуванням заступника голови – керівника апарату обласної державної адміністрації було проведено 4 семінари-навчання щодо надання до публічної інформації за участю відповідальних осіб за забезпечення доступу до публічної інформації управлінь, відділів та інших структурних підрозділів облдержадміністрації, керівників апаратів райдержадміністрацій, керуючих справ виконавчих комітетів міських рад міст обласного значення з питань реалізації вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації», - повідомив сьогодні в ході селекторної наради начальник управління забезпечення доступу до публічної інформації Дмитро Ястрєбов. 

За його словами, на сьогоднішній день завершено роботу щодо підготовки громадської приймальні до надання публічної інформації. «В приміщенні громадської приймальної облаштовано інформаційний стенд для запитувачів публічної інформації, на якому розміщено відповідні матеріали. Створено належні умови для ведення особистого прийому та роботи запитувачів з необхідною інформацією: встановлена оргтехніка, засоби зв’язку, меблі, підключення до Інтернету.

Також він підкреслив, що для оприлюднення публічної інформації, розпорядником якої є обласна державна адміністрація, проведено модернізацію офіційного веб-сайту ОДА, розміщено відповідний банер «Запитувачам публічної інформації», на якому розміщені відповідні матеріали, а також удосконалено особисті сторінки структурних підрозділів облдержадміністрації.