Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Презентувано інформаційний збірник «Харківщина спортивна - кроки зростання», присвячений XX річниці Незалежності України

Презентувано інформаційний збірник «Харківщина спортивна - кроки зростання», присвячений XX річниці Незалежності України

У рамках урочистостей, присвячених Дню фізичної культури і спорту України Головне управління з питань сім'ї, молоді та спорту ХОДА презентувало інформаційний збірник «Харківщина спортивна - кроки зростання», присвячений XX річниці Незалежності України. Збірник присвячений спортивним досягненням Харківщини за останні 20 років. У буклеті представлені відомі спортсмени і кращі тренери регіону, висвітлюються виступи спортсменів області на літніх і зимових Олімпійських та Паралімпійських іграх з 1992 по 2008 роки.

Тут також розміщені діаграми підготовки спортсменів вищих розрядів. За роки незалежності в області підготовлено 491 майстрів спорту міжнародного класу, близько 3000 майстрів спорту України.

Присвячений розділ спортивним спорудам Харкова і області, таким як спортивний комплекс НТУ «ХПІ» з 50-м плавальним басейном, спортивний комплекс національної юридичної академії, Палац Спорту ім. Г.Кірпи, спорткомплекс Зміївської ТЕС, навчально-спортивний центр «Темп», стадіон «Металіст» і багато інших.

Основним завданням видання буклету є інформація про досягнення Харківської області у масовому спорті, зміцненні матеріально-спортивної бази, у спорті вищих досягнень, пропаганді олімпійського та паралімійского руху.

Теги