Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євген Савін привітав фізкультурний актив області з професійним святом

Євген Савін привітав фізкультурний актив області з професійним святом

Заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін привітав фізкультурний актив області з Днем фізичної культури і спорту. Урочисті заходи, присвячені професійному святу спортсменів, відбулися сьогодні на навчально-спортивній базі «Темп». «Дозвольте мені від щирого серця привітати нас усіх з нашим професійним святом - Днем фізичної культури і спорту. Від наших спільних дій залежить дуже багато. Такою командою, як ми сьогодні працюємо, ми зуміли запустити машину, яка починає працювати на спорт», – зазначив у своєму виступі Євген Савін.

Він заявив, що протягом року в ряді сільських районів області були встановлені тренажерні комплекси, незабаром будуть відкриті 10 сучасних майданчиків з синтетичним покриттям, були виділені кошти на проведення реконструкції стадіону «Авангард» у м. Змієв, в смт Борова розпочато будівництво оздоровчого комплексу за новим проектом. 

Заступник губернатора повідомив, що вже розроблено проекти розвитку спортивної сфери області на наступний рік. Одним з найважливіших напрямків стане будівництво спортивних споруд в районах Харківської області. Також Савін підкреслив необхідність забезпечення спортінвентарем.

Теги