Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині відбувся етап VII Всеукраїнської велоестафети «Спорт для всіх єднає Україну!»

На Харківщині відбувся етап VII Всеукраїнської велоестафети «Спорт для всіх єднає Україну!»

6 – 7 вересня на території Харківської області выдбувся етап VII Всеукраїнської велоестафети «Спорт для всіх єднає Україну!», присвячений Дню фізичної культури та спорту в Україні. Головною ідеєю всеукраїнського заходу є об’єднання громадян усіх регіонів України, популяризація здорового способу життя серед молоді та залучення широких верств населення до занять фізичною культурою і спортом. 

Пробіг мав форму естафети, тому на кордоні з Полтавською областю до команд Всеукраїнської велоестафети приєдналася харківська група велосипедистів. В Харкові вже традиційно спортсмени разом з представниками Головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської облдержадміністрації, Харківського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» відвідали Меморіал Слави де вшанували пам’ять загиблих у часи Другої світової війни покладанням квітів.

07 вересня спортсмени вирушили до м. Богодухів, де їх зустріли з хлібом-сіллю представники місцевої адміністрації та міської ради, а також прихильники велоспорту. 

Теги