Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Сесія обласної ради виділить по 1 млн. грн. на поліпшення матеріально-технічної бази кожного з 18 комунальних таборів області

Сесія обласної ради виділить по 1 млн. грн. на поліпшення матеріально-технічної бази кожного з 18 комунальних таборів області

В ході програми обласного радіо «Ранковий ексклюзив» заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін підбив підсумки оздоровчої кампанії, яка закінчилася в області 31 серпня. За його словами, кампанія пройшла успішно, всі служби і всі співробітники штабу з оздоровлення дітей спрацювали чітко і скоординовано, не сталося жодних випадків, що  вибиваються з ряду геть.   Заступник губернатора повідомив, що основним недоліком залишається матеріально-технічна база таборів, рівень якої до наступного сезону планується підвищити. 

«Вагомим недоліком є те, що рівень матеріально-технічної бази таборів залишає бажати кращого. У зв'язку з цим ми на найближчу вересневу сесію обласної ради виносимо програму з розвитку матеріально-технічної бази дитячих оздоровчих таборів на 5 років. У ній буде чітко прописано пайову участь обласного, районних та місцевих бюджетів для того, щоб надати дітям більш високий рівень відпочинку в комунальних таборах. Для 18 комунальних таборів області заплановано по 1 млн. грн. вкладень з обласного бюджету», - підкреслив Євген Савін.

Він також зазначив, що наступного року хотілося б відкрити більше оздоровчих таборів. У 2011 році відкрилося два табори, що деякий час не працювали, але не відкрилися табору «Укрателекома» і заводу ім. Малишева. 

Теги