Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Облдержадміністрація приділяє велику увагу розвитку протитуберкульозної служби Харківщини. Ігор Шурма

Облдержадміністрація приділяє велику увагу розвитку протитуберкульозної служби Харківщини. Ігор Шурма

В ході робочої поїздки до Вовчанського району заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма в залі засідань райдержадміністрації зустрівся з колективом Обласного протитуберкульозного диспансеру №2. В ході зустрічі Ігор Шурма представив колективу нового головного лікаря – Аллу Зарубіну, а також проінформував присутніх про основні напрямки розвитку протитуберкульозної служби. Було доведено до відома обсяг проведеної роботи в межах області по виведенню протитуберкульозної служби на обласний рівень адміністрування; про перспективи співпраці з благодійним фондом Ріната Ахметова «Розвиток України» в зв’язку з визначенням Харкова як одного з пріоритетних міст, з якими співпрацюватиме фонд.

Ігор Шурма також повідомив, що облдержадміністрація посилить матеріально-технічну базу медицини району з метою покращення рівня обстеження та виявлення хворих на туберкульоз шляхом закупівлі рентген-апарату та пересувного флюорографу.

Під час зустрічі Ігор Шурма вручив 28 слухових апаратів учасникам та ветеранам війни. Також досягнута домовленість, що протягом місяця будуть прооперовані з приводу катаракти всі 24 інваліди та ветерани війни, які мешкають у Вовчанському районі.

 

Теги