Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

1 вересня в усіх школах Харківської області розпочався навчальний процес. Євген Савін

1 вересня в усіх школах Харківської області розпочався навчальний процес. Євген Савін

1 вересня в усіх школах Харківської області було розпочато навчальний процес. Про це повідомив в ході програми обласного радіо «Ранковий ексклюзив» заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін. За його словами, тільки ситуація в Криштоповській школі перебуває на особистому контролі губернатора Михайла Добкіна – вона настільки постраждала від стихії, що потребує капітального ремонту. «Ми зобов'язані привести її в порядок. Там був такий град і така злива, що школі було завдано серйозної шкоди. Ми зробимо серйозний капітальний ремонт з внутрішнім туалетом, автономним опаленням, ремонтом даху, класів і електропостачання. Школа невелика – в ній навчається 80 школярів. Вона буде однією зі зразкових», – підкреслив Євген Савін.

Він зазначив, що практично всі школи в цьому році провели капітальні та поточні ремонти на загальну суму близько 28 млн. грн., що надійшли з бюджетів різних рівнів.

«На наступний рік ставимо собі завдання закрити питання вуличних туалетів», – заявив заступник губернатора. Він повідомив, що в багатьох сільських школах області відсутні внутрішні туалети, які в наступному році планується побудувати.

Теги