Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Оздоровча кампанія в Харківській області закінчилася благополучно. Євген Савін

Оздоровча кампанія в Харківській області закінчилася благополучно. Євген Савін

Як наголосив сьогодні в ході прес-конференції заступник голови ХОДА Євген Савін, оздоровча кампанія на Харківщині закінчилася успішно. 171 тисяча дітей отримали оздоровлення в Харківській області завдяки налагодженій роботі оздоровчих та пришкільних таборів.  «З радістю можу сказати, що оздоровча кампанія в Харківській області закінчилася благополучно. Жодна дитина не постраждала, жоден оздоровчий табір не було з якихось причин закрито, не було отруєнь, всі діти оздоровилися і благополучно повернулися додому», - підкреслив Євген Савін. 

Влітку 2011 року в Харківській області приймали дітей 39 оздоровчих таборів. Завдяки зниженню вартості путівок та активній рекламній кампанії бажаючих оздоровитися на Харківщині було більше, ніж у 2010 році.

«Ми домоглися зниження вартості путівок на 6,2%, ми зуміли збільшити завантаження таборів за рахунок грамотно проведеної рекламної кампанії. Завдяки цьому до моменту закінчення оздоровчої кампанії ми зуміли добитися 71% завантаження таборів, що на 10% більше, ніж минулого року», - повідомив заступник голови області.

За його словами, зниження вартості путівок у комунальні табори можна очікувати і в наступному сезоні.