Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Компанія Shell - це індикатор того, що до України надійдуть й інші інвестиції. Михайло Добкін

Компанія Shell - це індикатор того, що до України надійдуть й інші інвестиції. Михайло Добкін

В результаті укладення договору між НАК «Нафтогаз Україна» і компанією Shell щодо видобутку сланцевого газу зокрема, на території Харківської області, регіон виграє в усіх відношеннях. Про це повідомив 5 вересня в ході програми «Зворотній зв'язок» на обласному радіо голова ХОДА Михайло Добкін. По-перше, це інвестиції в нашу економіку. Це нові робочі місця. Це нові відсотки в плюс для розвитку економіки нашого регіону. Це можливість отримати додаткове джерело, яке дозволить обігріти наші будинки, підігріти воду або просто поставити варильний газ для багатьох домоволодінь і квартир. Про плюси можна говорити дуже і дуже багато», - підкреслив губернатор.

За його словами, прихід в нашу країну таких компаній, як Shell, - ознака того, що сьогодні Україна стає для багатьох відомих компаній цікавим партнером та місцем, куди вигідно вкладати гроші.

«Shell – це якийсь індикатор того, що з цією компанією до України надійдуть й інші інвестиції. І на цьому б я зробив максимальний акцент. А сума інвестицій, яку сьогодні декларує Shell, - це близько 800 млн. дол США в економіку нашого регіону. Це суттєві кошти, про які можна лише мріяти», - заявив Михайло Добкін.