Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Сьогоднішня подія стане хорошим імпульсом для розвитку АПК області та початком відродження слобожанського села. Михайло Добкін

Сьогоднішня подія стане хорошим імпульсом для розвитку АПК області та початком відродження слобожанського села. Михайло Добкін

«За півтора року моєї роботи керівником області я побував в різних куточках Харківщини. Мені добре відомі успіхи і потреби наших аграріїв і проблеми жителів сільської місцевості. Саме ці підстави змусили обласну владу ініціювати підписання Меморандуму про співпрацю і партнерство між нашою облдержадміністрацією та аграрними об'єднаннями області,- заявив 5 вересня під час церемонії підписання Меморандуму з аграрними об'єднаннями області голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін. - Сьогодні ми першими в Україні підписуємо п'ятирічний план розвитку відносин між владою і підприємствами агропромислового комплексу області».  

За словами керівника області, Меморандум визначає стратегічні напрями розвитку агропромислового комплексу: збільшення обсягів виробництва та поліпшення якості продукції рослинництва і тваринництва шляхом залучення інвестицій.

Михайло Добкін запевнив, що обласна державна адміністрація буде активно підтримувати всіх, хто побажає займатися бізнесом у сфері виробництва та переробки сільськогосподарської продукції, сервісного обслуговування підприємств АПК.

«Ми будемо проводити активну політику з розміщення переробних підприємств на місці виробництва сільгосппродукції. Це дозволить вирішити найгострішу для українського села проблему зайнятості населення. Знайте, що обласна влада підтримає будь-яку ініціативу, спрямовану на розвиток соціальної сфери в сільській місцевості. 

Я сподіваюся, що сьогоднішня подія стане хорошим імпульсом для розвитку АПК області, вирішення проблеми продовольчої безпеки області та країни, поліпшення якості сільгосппродукції і збільшення експортних можливостей наших виробників. Але, найголовніше, - наші узгоджені дії стануть початком відродження слобожанського села», - підкреслив Михайло Добкін.