Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вперше в Україні підписано Меморандум про співпрацю та партнерство облдержадміністрації з аграрними об’єднаннями області

Вперше в Україні підписано Меморандум про співпрацю та партнерство облдержадміністрації з аграрними об’єднаннями області

Сьогодні в Харківській ОДА відбулось підписання першого в Україні Меморандуму про співпрацю та партнерство між обласною державною адміністрацією та аграрними об’єднаннями регіону. В підписанні Меморандуму взяв участь голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін, заступник голови обласної державної адміністрації Віталій Алексейчук та представники 15 аграрних об’єднань регіону. 

Предметом Меморандуму є співпраця Сторін у межах визначеної законом компетенції для створення сприятливих організаційних та економічних умов розвитку сільського господарства в Харківській області.

Згідно з підписаним документом, Харківська обласна державна адміністрація зобов'язується: сприяти розвитку виробництва, залученню інвестицій, реалізації державної політики та регіональних програм розвитку сільського господарства та виробничих підприємств.

У свою чергу аграрні об’єднання беруть на себе зобов'язання щодо сприяння в удосконаленні правових актів щодо розвитку сільського господарства, а також створенню і розвитку виробництва сільськогосподарської продукції, приділяючи особливу увагу підвищенню продуктивності, якості та безпечності виготовленої продукції.