Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відбудеться Міжнародний турнір з бадмінтону Kharkov International 2011

У Харкові відбудеться Міжнародний турнір з бадмінтону Kharkov International 2011

З 8-11 вересня 2011 року у Палаці спорту «Локомотив» відбудеться міжнародний турнір серії Badminton Europe Circuit, що проводиться під егідою Європейської федерації бадмінтону. Втретє Харків удостоюється честі приймати у себе бадмінтоністів найвищого рівня. Kharkov International 2011 є відбірковим етапом для участі в Олімпійських іграх у Лондоні, тому змагатися за очки олімпійського рейтингу приїдуть багато гравців, що входять в еліту світового бадмінтону.

Цього року українським спортсменам доведеться доводити свою майстерність в складній боротьбі, оскільки заявки на участь в підтвердили провідні спортсмени 28 країн світу. Вперше на корти ПС "Локомотив" вийдуть бадмінтоністи Англії, Індонезії, Ірану, Сінгапуру, Бельгії та інших країн.

У змаганнях візьмуть участь близько 170 спортсменів. Ігри відбуватимуться на 5 кортах ПС "Локомотив" з 10 до 20.00. Будуть розіграні медалі у всіх номерах олімпійської програми.

8 вересня відбудеться гри кваліфікаційного етапу. 
9,10 вересня - ігри основної сітки.
11 вересня - фінали. Початок о 10.00

9 вересня об 16.00 в прес-залі ПС «Локомотив» відбудеться присвячена турніру прес-конференція. Контактна особа – прес-аташе Олена Скалецького, 097715 44 76.

Теги