Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Від нас сьогодні залежить, наскільки ми будемо успішними, наскільки буде щасливою наша країна. Михайло Добкін

Від нас сьогодні залежить, наскільки ми будемо успішними, наскільки буде щасливою наша країна. Михайло Добкін

3 вересня в селищі Малинівка Чугуївського району відбувся відкритий фестиваль обрядового і сучасного весільного дійства «Весілля в Малинівці - плюс». Він зібрав понад 500 учасників з Харківської та Львівської областей України, а також Курської області Російської Федерації. На фестивалі було показано 40 театралізованих весіль, 19 з яких представили селищні ради Чугуївського району. У ході урочистої церемонії відкриття фестивалю голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін привітав усіх молодят з цим знаменним днем в їхньому житті, а всім гостям побажав від душі повеселитися на «Весіллі в Малинівці».

«Сьогодні на благодатній Чугуївської землі зібралося дуже багато людей, які вміють радіти, веселитися та зустрічати гостей. Я дякую всім, хто готував сьогоднішнє свято, всіх, хто сьогодні приїхав сюди і віддав данину поваги традиціям предків, які лежать в основі нашої культури і духовності, а також нашого сьогодення і майбутнього. Ми живемо у непростий, але в дуже цікавий час. Від нас сьогодні залежить, наскільки ми будемо успішними, наскільки буде щасливою наша країна. Давайте зробимо все, щоб традиції далекого минулого, теперішнього і майбутнього, були гармонійними і зробили нашу країну сильною, щасливою та благополучною, а наші люди стали найщасливішими людьми в усьому світі», - звернувся до присутніх на «Весіллі в Малинівці» Михайло Добкін.

Чотирьом парам молодят, які вирішили пов'язати свої долі на фестивалі «Весілля в Малинівці» голова ХОДА підніс пам'ятні подарунки. «Присутність цих пар додала родзинку сьогоденню. Мені хотілося б, щоб наступного року таких пар було більше», - підкреслив Михайло Добкін.

На завершення церемонії почесними грамотами Харківської облдержадміністрації були нагороджені: Фольклорний ансамбль «Гаївка» Львівської області, народний фольклорний ансамбль «Косьяночка» Курської області РФ, народний самодіяльний ансамбль російської пісні «Околиця» Курської області РФ,народний фольклорний колектив «Бойськівські переспіви» Львівської області.