Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Чугуївському районі відбувся відкритий фестиваль обрядового та сучасного весільного дійства «Весілля в Малинівці – плюс»

У Чугуївському районі відбувся відкритий фестиваль обрядового та сучасного весільного дійства «Весілля в Малинівці – плюс»

Сьогодні поблизу села Малинівка Чугуївського району відбувся відкритий фестиваль обрядового та сучасного весільного дійства «Весілля в Малинівці – плюс». Фестиваль відвідав голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, голова обласної ради Сергій Чернов, заступники голови ХОДА Євген Савін та Валентин Дулуб, перший заступник голови облради Олена Олешко, голова Чугуївської райдержадміністрації Володимир Лобойченко, депутати Верховної Ради України та Харківської обласної ради. Михайло Добкін привітав учасників та гостей фестивалю, побажав гарного настрою, цікавих конкурсів та яскравих вражень.

В рамках фестивалю відбувався футбольний турнір, працювали виставки народної творчості та фоторобіт, атракціони для дітей і дорослих; виставка-презентація населених пунктів Чугуївщини «Гарбузяче містечко»; майданчики «Тещине подвір’я», «Покуть для молодят», «Баштан кума Сливи», «Тато, мама, я – спортивна сім’я». Також проводяться майстер-класи з народної медицини та традиційного виховання дітей; бандуристів, зброярів, ковалів, виноградарів.

Крім того, в рамках фестивалю відбулась конкурсна фольклорна програма та  конкурс краси «Слобожанська Яруня». Завершиться фестиваль концертом та святковим феєрверком.