Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євген Савін привітав харківських підприємців з професійним святом

Євген Савін привітав харківських підприємців з професійним святом

Сьогодні в Будинку Рад відбувся урочистий прийом з нагоди Дня підприємця, в ході якого кращі підприємці області були нагороджені Почесними грамотами облдержадміністрації та Харківської обласної ради, Подяками голови облдержадміністрації та голови Харківської обласної ради. В урочистостях взяв участь заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін та заступник голови Харківської обласної ради Людмила Давидова.  

Євген Савін звернувся до харківських підприємців зі словами: «Я щиро бажаю вам успіхів у вашій діяльності. Бажаю вам відчувати себе в Харківському регіоні дуже комфортно і безпечно, щоб ви могли спокійно працювати, планувати на довгі роки свою діяльність, свої доходи і свої інвестиції. Найголовніше, щоб прокидаючись вранці, ви не очікували якихось неприємних ситуацій, які можуть статися з вами і вашим бізнесом. Бажаю вам ділового спокою, який буде супроводжувати вас завжди, - зазначив він.- Обласна та міська влада робитимуть все, щоб для вас були створені найкомфортніші умови». 

Довідка: 
Згідно з Указом Президента України від 05.10.1998 № 1110/98 «Про День підприємця» в Україну щороку у першу неділю вересня відзначається професійне свято - День підприємця.