Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Покотилівському дитячому саду відкрилися дві додаткові групи раннього віку

В Покотилівському дитячому саду відкрилися дві додаткові групи раннього віку

Сьогодні голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін взяв участь в урочистому відкритті окремого будинку на дві додаткові групи раннього віку Покотилівського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) Покотилівської сільської ради Харківського району Харківської області, розраховане на 44 малюка.  У церемонії також взяв участь заступник голови ХОДА Євген Савін, начальник Головного управління освіти і науки ХОДА Роман Шаповал, голова раойонного ради Михайло Третяк, завідуюча дитячого саду Ірина Забродіна, вихованці дитячого садка, їх батьки, а також жителі смт Покотилівка.

«Сьогодні ми присутні на черговому радісному заході - відкритті дитячого саду. Я впевнений, що діткам буде дуже затишно в ньому, і вони із задоволенням будуть проводити тут весь свій час, - зазначив у ході церемонії Михайло Добкін.- Зобов'язання, які бере на себе влада, досить сміливі, але вони поступово реалізуються. У наступному році ми обов'язково відкриємо у вашому саду ще дві дитячі групи». 

На завершення церемонії Михайло Добкін подарував дитячому саду музичний програвач і пообіцяв, що незабаром в саду з'явиться велика і затишна дитяча площадка.