Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

З 2 по 4 вересня в Харкові відбудеться виставка-ярмарок «Продовольча індустрія»

З 2 по 4 вересня в Харкові відбудеться виставка-ярмарок «Продовольча індустрія»

З 2 по 4 вересня 2011 року в Харківському Палаці спорту (пр. Маршала Жукова, 2) відбудеться виставка-ярмарок «Продовольча індустрія». Виставка-ярмарок організована Харківською Торгово-промисловою палатою за сприяння Харківської облдержадміністрації з метою налагодження діалогу між виробниками і споживачами продуктів харчування, популяризації вітчизняного виробника, сприяння розвитку галузей харчової промисловості, демонстрації досягнень харчової галузі регіону.

Як зазначив начальник управління розвитку споживчого ринку ХОДА Олександр Пенськой, облдержадміністрація допомагала торгово-промисловій палаті залучати учасників з метою представлення на виставці-ярмарку широкого асортименту товарів найвищої якості.

Популяризація принципів здорового харчування серед харків'ян - одна з практичних завдань організаторів заходу. Очікується участь у виставці-ярмарку близько 60 виробників Харкова і області. У рамках виставки відбудеться «Медовий фестиваль», заплановано проведення акції «Вдала покупка». За підсумками заходу буде проведено нагородження учасників.

Церемонія відкриття відбудеться 2 вересня о 13.00.