Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Валентин Дулуб ознайомився з житлово-комунальним господарством смт. Солоницівка

Валентин Дулуб ознайомився з житлово-комунальним господарством смт. Солоницівка

У ході сьогоднішньої робочої поїздки в смт Солоницівка Дергачівського району Валентин Дулуб відвідав деякі об'єкти житлово-комунального господарства з метою перевірки їх на готовність до нового опалювального сезону 2011/2012 років. На сьогоднішній день на деяких об'єктах завершуються роботи, але на більшості вони вже закінчені.  «Оглянувши ряд об'єктів ЖКГ, можу сказати, що робота проводиться на досить високому рівні і, думаю, що в новому опалювальному сезоні ніяких проблем виникати не буде» - сказав Дулуб.

Також сьогодні заступник голови ХОДА Валентин Дулуб перевірив стан ліфтового господарства  за адресами: вул. Пушкіна, 14, під. 2 та 3, а також вул. Енергетична, 7, під.2.   

За його словами, періодично надходили скарги від громадян, в яких вони нарікали на несправність ліфтів у смт. Солоницівка. 

«Після отримання скарг, ми негайно починали відповідну роботу з ліквідації поломок або усунення несправностей. І зараз, після незапланованої перевірки, можу сказати, що всі ліфти перебувають у робочому стані. У разі будь-якої поломки заходи з ліквідації поломки будуть прийняті негайно »- запевнив Валентин Дулуб. 

 

Теги