Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Валентин Дулуб перевірив хід робіт з ремонту доріг у Солоницівці

Валентин Дулуб перевірив хід робіт з ремонту доріг у Солоницівці

 Сьогодні заступник голови ХОДА Валентин Дулуб перевірив рівень виконання робіт з капітального ремонту дороги по вул. Академіка Павлова в смт. Солоницівка.  «Ця вулиця має дуже важливе соціальне значення в Солоницівці, бо веде до джерела користування водою, а також вона знаходиться біля населених пунктів. Її довжина становить 240 м, а ширина - 4,5 м. Побачивши обсяги вже виконаних робіт, можу сказати, що завтра ремонт даної вулиці буде завершено»- зазначив він.  

Відповідно до рішення сесії Харківської обласної ради сума субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання доріг комунальної власності для Дергачівського району становить 1488,665 тис.грн., за рахунок яких планується виконати ремонт дорожнього покриття в населених пунктах. 

Разом із заступником губернатора на об'єкт виїхали заступник голови Дергачівської райдержадміністрації Анатолій Луханін, глава Солоницівського селищної ради Василь Шабатько, заступник Солоницівського селищного голови Михайло Ткач та заступник начальника Служби автомобільних доріг України в Харківській області Сергій Пляка.

Вартість капітального ремонту дорожнього покриття складає 252,8 тис.грн. Роботи на цьому об'єкті виконуються підрядною організацією «Харківшляхбуд «Співдружність».