Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Одне з головних завдань реформи державної влади - повернути довіру населення. Михайло Добкін

Одне з головних завдань реформи державної влади - повернути довіру населення. Михайло Добкін

Сьогодні в Харківському регіональному інституті державного управління при Президентові України відбулося Урочисте зібрання з нагоди початку нового 2011/2012 навчального року. У ньому взяли участь голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, начальник Головного управління освіти і науки ХОДА Роман Шаповал, директор інституту Вадим Ландсман, голова Ради ректорів Харківської області Віль Бакіров. Михайло Добкін привітав усіх присутніх з початком нового навчального року, побажав викладачам і студентам успіхів, гарного настрою, гарної роботи та внутрішньої гармонії. Також голова ХОДА вручив співробітникам і викладачам інституту почесні нагороди облдержадміністрації.

Звертаючись до присутніх, Михайло Добкін зазначив: «Сьогодні система державного управління в нашій країні переживає складний час, тому що проводиться повне перезавантаження. Попередня влада, використовуючи у своїй роботі нестримний популізм, ґрунтовно підірвала довіру до державної влади. Люди перестали довіряти владі в цілому. Одна з головних завдань реформи державної влади - повернути довіру населення і завоювати повагу. Це завдання дуже непросте, але без нього неможливо буде добитися поставлених цілей. Наша задача непроста, але дуже амбітна, а найголовніше досяжна.

Я впевнений, що багато людей, отримавши належні знання у стінах цього навчального закладу, принесуть величезну користь Україні, Слобожанщині, Харкову. Я абсолютно впевнений, що зі стін цього вузу будуть виходити люди з абсолютно іншої психологією і сприйняттям свого місця і значення в суспільстві. Не сумніваюся, що це будуть правильні і корисні для країни знання».