Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Першокурсників академії фізичної культури посвятили в студенти

Першокурсників академії фізичної культури посвятили в студенти

31 серпня в Харківській державній академії фізичної культури відбулося традиційне свято «Посвячення в студенти» першокурсників 2011 року. На перший курс до академії вступило більш ніж 350 осіб, серед яких медалісти шкіл, майстри спорту та майстри спорту міжнародного класу, Чемпіони України, чемпіони та призери міжнародних змагань. В якості почесного гостя в святі взяв участь начальник Головного управління у справах сім'ї, молоді і спорту Харківської обласної державної адміністрації Дмитро Перепелиця.

Від імені голови Харківської обласної державної адміністрації Михайла Добкіна і себе особисто Дмитро Перепелиця привітав першокурсників з визначною подією в їхньому житті – вступом до славетного спортивного ВНЗ Слобожанщини, побажавши новому молодому поколінню олімпійського здоров’я, натхненної думки, відмінного навчання, наукових відкриттів і неодмінно досягти своєї мети та реалізувати її в майбутньому. Начальник управління наголосив на тому, що Україна і рідне місто чекають від першокурсників нових рекордів і медалей різного ґатунку на змаганнях світового рівня.

Також Дмитро Перепелиця урочисто вручив першокурсниці, майстрові спорту міжнародного класу з синхронного плавання Лолиті Ананасовій символічний ключ від спортивних споруд м. Харкова.