Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін привітав учнів загальноосвітньої школи № 20 зі святом Першого дзвоника

Михайло Добкін привітав учнів загальноосвітньої школи № 20 зі святом Першого дзвоника

Підняттям Державного прапору та виконанням Гімну України розпочалось святкування Дня знань в Харківській загальноосвітній школі I-III ступенів №20. В святі Першого дзвоника взяли участь голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, начальник Головного управління освіти та науки ХОДА Роман Шаповал, начальник Головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту ХОДА Дмитро Перепелиця, голова адміністрації Комінтернівського району Харківської міської ради В’ячеслав Ільєнко, депутати обласної та міської рад, педагоги, школярі та їх батьки. 

Михайло Добкін звернувся до школярів зі словами: «Бажаю вам гарного навчального року, великих досягнень у навчанні та спорті. Першокласників цього року чекає довгий і цікавий шлях у країну знань. Бажаю, щоб ви його достойно пройшли і перейняли естафету у старших, щоб гідно нести звання харків'янина.

Старшокласникам бажаю цінувати кожен день року навчання в школі. Як батько учня, який прийшов вчитися в цю школу, я обіцяю внести гідний внесок в розвиток навчального закладу. Сподіваюсь, що школа буде розвиватися не тільки завдяки благодійності і батьківській допомозі, але й завдяки допомозі з боку міста і області». 

Звернувшись до педагогів, керівник області сказав: «Ми довірили вам найдорожче, що у нас є - наших дітей. Цю професію вибирають тільки віддані люди, тому зробіть так, щоб учні пишалися тим, що в них були такі вчителі». 

На завершення церемонії Михайло Добкін вручив у подарунок колективу школи мультимедійне обладнання, футбольні і баскетбольні м'ячі, а також побажав учням гідно виступати на олімпіадах та спортивних змаганнях.