Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євген Савін привітав з Днем знань учнів Балаклійського ліцею

Євген Савін привітав з Днем знань учнів Балаклійського ліцею

Сьогодні заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Євген Савін привітав учнів Балаклійського ліцею з Днем знань, а також оглянув учбовий заклад та ознайомився з його роботою. В ході урочистої церемонії з нагоди початку навчального року заступник губернатора області звернувся до школярів зі словами: «Ви демонструєте дуже гарні результати на рівні області і всієї країни. Бажаю вам підтримувати ці традиції. Область пишається вашими перемогами. Упевнений, ви станете гідними громадянами України, які люблять свою Батьківщину».

Євген Савін побажав батькам школярів, щоб їхні діти досягли великих висот, зростали здоровими і освіченими. Педагогам заступник голови ХОДА побажав, щоб цей рік був наповненим яскравими враженнями та професійними успіхами. На завершення церемонії Євген Савін від імені голови ХОДА Михайла Добкіна подарував школі телевізор.

Довідка. Балаклійський ліцей було засновано 15 липня 1992 року. Заклад забезпечений ґрунтовною матеріально-технічною базою: має комп’ютерний, лінгафонний, мультимедійний навчальні кабінети. Сьогодні у Балаклійському ліцеї навчається 270 учнів, з них учнів: 9 клас – 71, 10-11 клас – 199. Випускників 11 класів - 84, з них: нагороджені золотою медаллю - 5, срібною - 4. У 2010-2011 навчальному році команда ліцеїстів посіла І командне місце у ІІ етапі Всеукраїнських предметних олімпіад з базових дисциплін; у ІІІ етапі олімпіад вибороли три перемоги (хімія, економіка, зарубіжна література).

Навчально-виховний процес здійснюється за 4 профілями: історико-філологічний (77 учнів), фізико-математичний (80 учнів), природничий (71 учень) та економічний (42 учні). Педагогічний колектив нараховує 25 осіб, з них мають: вищу кваліфікаційну категорію – 24, І кваліфікаційну категорію – 1.