Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Знання обов’язково відкриють вам широку дорогу в життя. Вікторія Маренич

Знання обов’язково відкриють вам широку дорогу в життя. Вікторія Маренич

Напередодні 1 вересня у Краснокутському дитячому будинку відбувся День знань. На запрошення вихованців закладу на свято прибули представники різних установ та організацій, що тривалий час допомагають дитбудинку розв’язувати матеріальні проблеми.  Начальник управління у справах преси та інформації обласної державної адміністрації Вікторія Маренич завітала до дитбудинку, щоб виконати дану навесні обіцянку. Передаючи дітлахам два водонагрівачі, вона побажала їм цікавого і успішного навчального року.  

«На початку вашого життя доля несправедливо поставилася до вас. Але я упевнена, що все у вас буде гаразд. Вихователі – найголовніші люди у вашому житті нині. Добре вчіться, не засмучуйте їх. Знання обов’язково відкриють вам широку дорогу в життя», - запевнила Вікторія Михайлівна вихованців дитбудинку. Наступне запрошення від маленьких друзів управління отримало на день Святого Миколая.

Довідково
Управління у справах преси та інформації взяло шефство над Краснокутським дитячим будинком минулого року. Навесні для дитбудинку придбано пральну машину. Участь дітей у заходах, що організовує управління, розширяє їх кругозір. Вони охоче брали участь в уроках писанкарства і презентації книги про тварин французької кінозірки Мілен Демонжо під час ІІІ Міжнародного фестивалю короткометражного кіно «Харьковская сирень».