Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

3 вересня в Чугуївському районі відбудеться фестиваль обрядового і сучасного весільного дійства «Весілля в Малинівці - плюс»

3 вересня в Чугуївському районі відбудеться фестиваль обрядового і сучасного весільного дійства «Весілля в Малинівці - плюс»

3 вересня в Чугуївському районі відбудеться фестиваль обрядового і сучасного весільного дійства «Весілля в Малинівці - плюс». Сценічні майданчики, павільйони селищних рад району, виставки та торговельні ряди будуть розташовані недалеко від села Малинівка на полі перед заводом ТОВ «Прайм». Про це повідомив під час прес-конференції у Харківській облдержадміністрації голова Чугуївської райогосадміністраціі Володимир Лобойченко. За його словами, вперше фестиваль «Весілля в Малинівці» відбувся в с. Малинівка 2003 році і проходив регулярно протягом 4-х років. Традиція була відновлена в 2010 році. У 2011 році змінилося місце проведення фестивалю - дійство стало настільки масштабним, що потребувало набагато більшої площі. За словами голови району, новий майданчик здатен вмістити до 15 тисяч гостей.

Як повідомив голова Чугуївської РДА, на фестивалі очікується від 5 до 10 тисяч гостей. Для них організовано освітлення, встановлено 30 біотуалетів, 40 сміттєвих баків, працюватиме намет медичної допомоги, 3 пожежні машини і задіяно 200 співробітників правоохоронних органів.

Починаючи з 9 ранку кожні 15 - 20 хвилин курсуватимуть автобуси з автостанції на м.Пролетарська і з Чугуєва. За словами голови РДА, також буде організовано безкоштовне підвезення на фестиваль для жителів с. Малинівка і допізна буде відправлятися транспорт у зворотному напрямку. «Автобуси курсуватимуть поки не виїде останній клієнт», - підкреслив Лобойченко.

Голова району зазначив, що свято організоване повністю на спонсорські кошти - всього близько 1 млн. грн.