Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Валентин Дулуб і Віталій Алексейчук взяли участь у всеукраїнській селекторній нараді

Валентин Дулуб і Віталій Алексейчук взяли участь у всеукраїнській селекторній нараді

Сьогодні під головуванням першого віце-прем'єр-міністра - Міністра економічного розвитку і торгівлі України Андрія Клюєва відбулася всеукраїнська селекторна нарада. У ньому взяли участь заступники голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб і Віталій Алексейчук.

В ході селекторної наради були розглянуті питання про перегляд регуляторних актів, ухвалених органами та посадовими особами місцевого самоврядування; про підготовку житлового фонду, об'єктів енергетики, комунального господарства та соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2011/2012 років та оснащенні підприємств - виробників теплової енергії, постачальників послуг з централізованого тепло-і водопостачання засобами обліку відпуску теплової енергії і води; про розрахунки споживачів за використаний природний газ; про забезпечення населення скрапленим газом і ціни на нього; про закупівлю продовольчого зерна до державного інтервенційного фонду, державний резерв та формування регіональних ресурсів.

Андрій Клюєв у ході наради дав ряд доручень регіонів.Зокрема, до 7 вересня необхідно завершити роботу з дерегуляції адміністративних процедур і надалі не допускати ухвалення регуляторних актів, які не відповідають принципам нашої державної регуляторної політики. За його інформацією, Харківська область виконала план по перегляду регуляторних актів вже на 90%.

Андрій Клюєв також акцентував увагу на необхідності до 1 жовтня завершити підготовку житлового фонду, об'єктів енергетики, комунального господарства та соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2011/2012 років. Він також повідомив, що з 6600 теплопостачальних підприємств оснащені приладами обліку тільки 1600 підприємств. Ця робота повинна бути завершена до 1 жовтня. Андрій Клюєв також підкреслив, що один з найкращих показників з оснащення підприємств приладами обліку має Харківська область - 90% необхідної кількості приладів обліку вже встановлено.