Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Микола Азаров оглянув харківську молочну фабрику-кухню дитячого харчування

Микола Азаров оглянув харківську молочну фабрику-кухню дитячого харчування

У ході робочого візиту до Харкова Прем'єр-міністр Україна Микола Азаров ознайомився з роботою КП «Міська молочна фабрика-кухня дитячого харчування». Підприємство організовано за рішенням 11-ої сесії XXIII скликання Харківської міськради від 11.11.2009. Починаючи з 2010 року, підприємство забезпечує дітей м. Харкова харчуванням щодня без винятків. У добу фабрика-кухня виробляє в середньому 28 тисяч порцій, що дозволяє забезпечити харчуванням близько 14,8 тисяч дітей у віці до 3-х років. На сьогоднішній день у Харкові та області функціонує 70 роздавальних пунктів для видачі готової продукції дитячого харчування.

За час роботи підприємства асортимент продукції зріс до 16 найменувань. Фабрика-кухня випускає пастеризоване та ацидофільне молоко, кефір, вершки, сметанку, дитячий сир і настої із сухофруктів та шипшини. Крім дитячого харчування підприємство виробляє продукти лікувально-профілактичного характеру, такі як біфівіт, ацидофільний кисломолочний продукт, нарине.

У 2011 році ведется розробка нових технологій для виробництва 4 видів молочних каш для прикорму дітей у віці до 6 місяців.

Теги