Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми дійшли порозуміння з ДК «Газ України» та Міністерством регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Украини. Валентин Дулуб

Ми дійшли порозуміння з ДК «Газ України» та Міністерством регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Украини. Валентин Дулуб

Валентин Дулуб взяв участь у нараді-співбесіді з першим заступником Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Олександром Аліповим та керівництвом ДК «Газ України»,  яка відбулась в Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України в м.Київ.  

Під час бесіди обговорювалися питання погашення боргів за спожитий газ в минулому опалювальному сезоні та підготовки до нового опалювального сезону. Керівництво облдержадміністрації, ДК «Газ України» і Міністерство дійшли згоди, що Харківська область до 1.10.2011 погасить заборгованість за газ в сумі 109 млн.грн. Крім того була досягнута домовленість, що з 650 млн.грн., які необхідно погасити в IV кварталі 2011 року, ми заплатимо 300-350 млн.грн., а решта суми буде погашена за рахунок різниці в тарифах. 

У нараді також взяли участь перший заступник начальника Головного управління Житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури Сергій Дорошенко, заступник генерального директора КП «Харківські теплові мережі» Микола Голованев, директор АТ «Теплоенергетіческій центр Роганського промвузла» Олександр Кочеров, генеральний директор Харківського обласного комунального підприємства «Дирекція розвитку інфраструктури території» Олег Вернигора, директор ТОВ «Котельні лікарняного комплексу» Євген Ніколаєнко, директор комунального підприємства теплових мереж Харківської райдержадміністрації Олег Левченко, і.о. директора Ізюмського підприємства теплових мереж Світлана Пєтухова, директор КП БРР «Балаклійський теплові мережі» Валерій Коновалов, директор КП «Теплові мережі» Лозівської міської ради Леонід Глоба. 

«В ході наради, ми знайшли порозуміння з ДК «Газ України» та Міністерством, у всіх питаннях досягли домовленості, тому в новому опалювальному сезоні в Харківській області проблем виникати не повинно, а значить він почнеться без зривів», - підкреслив Валентин Дулуб. 

Теги