Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Основа будь-якого суспільства - освічені особистості. Михайло Добкін

Основа будь-якого суспільства - освічені особистості. Михайло Добкін

Сьогодні в Палаці студентів Національного університету «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого» відбулася конференція педагогічних працівників Харківської області. У ній взяли участь голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, народний депутат України Михайло Чечетов, голова обласної ради Сергій Чернов, Харківський міський голова Геннадій Кернес, заступник голови ХОДА Євген Савін, представники сфери освіти районів Харкова та області.

Михайло Добкін привітав освітян області з початком навчального року, подякував за відданість своїй справі та сумлінну працю.

«Основа будь-якого суспільства - це освічені особистості, і саме Ви формуєте їх на всіх етапах навчання - дошкільному, шкільному і під час студентства. Тому, користуючись, нагодою хочу побажати Вам у 2011-2012 навчальному році нових перемог і досягнень, щоб кожен день і кожна мить Вашого особистого і професійного життя були світлими і щасливими, а всі, кого ви вчили і виховали, були гідними громадянами нашої держави», - підкреслив Михайло Добкін.

У ході конференції Михайло Добкін, Сергій Чернов і Геннадій Кернес вручили почесні нагороди та цінні подарунки переможцями всеукраїнського та обласного етапів конкурсу «Вчитель року - 2011» та переможцям огляду-конкурсу навчальних закладів Харкова і області з підготовки до нового навчального року.