Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині ведеться робота з підготовки та оформлення документації об'єктів ЖКГ

На Харківщині ведеться робота з підготовки та оформлення документації об'єктів ЖКГ

Як повідомив сьогодні заступник голови ХОДА Валентин Дулуб, із загальної суми, виділеної для об’єктів житлово-комунального господарства рішенням сесії обласної ради, що складає понад 3 млн.грн., частину грошових коштів було направлено на фінансування геодезічних робіт, оплату сертифікатів та послуг Державного департаменту страхового фонду документації.  

За його словами 39,0 тис. грн. виділено на оплату послуг Державного департаменту страхового фонду документації, - мікрофільмування проектної і виконавчої документації на 13 об’єктів, на яких були виконані будівельні роботи в 2010 році та вводяться в експлуатацію в 2011 році. 30,0 тис. грн. виділено на геодезичні роботи на 3-х об’єктах, роботи на яких виконувались в 2010 та 2011 роках, а 15,0 тис. грн. на оплату сертифікатів відповідності по 3-м об’єктам, збудованим у 2009 та 2010 роках.

«Це є дуже суттєве питання, тому що отримання зазначених документів передбачає проведення процедури введення об'єктів в експлуатацію, що підтверджується декларацією про готовність об’єкта та сертифікатів відповідності і введення цих об'єктів в експлуатацію», - повідомив заступник губернатора.