Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Печенізькому водосховищі курсуватимуть 3 туристичних теплоходи

На Печенізькому водосховищі курсуватимуть 3 туристичних теплоходи

27 серпня на Печенізькому водосховищі відбулася презентація теплохода «Чайка». Як повідомив представник компанії «Top yachts division group» (власник теплохода) Юрій Непокритий, теплохід був привезений на Печенізьке водосховище з Києва. Теплохід на 90% збережений в оригінальному стані (побудований в 1959 році): був модернізований двигун, система навігації, електрообладнання; обладнана звукова та світлова система для проведення дискотек, кухня. Розрахований на 50 осіб. На Печенізькому водосховищі почав роботу 5 серпня.

«Теплохід готовий надавати свої послуги компаніям, які займаються екскурсіями. Ми вже тісно працюємо з деякими компаніями. Вони планують наступного року почати свою роботу з теплоходом, оскільки зараз сезон вже практично закінчився. Крім того, будь-який бажаючий може замовити прогулянку на теплоході. Він буде починати працювати орієнтовно з 1 травня до 1 жовтня. У піковий сезон (травневі свята, липень-середина серпня) ціни будуть вищими на 15-20%. Також додатково буде оплачуватися паливо. Крім того, можна додатково замовити послуги кухні та обслуговування», - зазначив Юрій Непокритий.

Він також повідомив, що до проведення Чемпіонату Європи з футболу 2012 року на Печенізькому водосховищі з'являться ще два теплоходи, один з яких зможе проходити під мостом і буде доходити до Старого Салтова.

«Ми розраховуємо в першу чергу на харків'ян, а не на туристів. Тому ми намагалися створити на «Чайці» кілька варіантів відпочинку: індивідуальний, колективний, корпоративний, проведення презентацій і т.п.», - зазначив Юрій Непокритий.