Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Рівень розрахунку споживачів Харківської області за надані в минулому опалювальному періоді послуги теплопостачання 94,5%

Рівень розрахунку споживачів Харківської області за надані в минулому опалювальному періоді послуги теплопостачання 94,5%

Рівень розрахунків споживачів у 2011 році значно підвищився порівняно з 2010 роком. Станом на 23 серпня рівень розрахунку споживачів за надані в минулому опалювальному періоді послуги теплопостачання склав 94,5% і підвищився на 9,5% порівняно з аналогічним періодом минулого року. Про це повідомив в ході спільного засідання колегії облдержадміністрації та зборів адміністративно-господарського активу області заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб.  За його словами, рівень розрахунків споживачів усіх категорій за теплові носії виріс практично за всіма показниками. Торік на цей же час сума заборгованості споживачів становила 251,5 млн. грн., а зараз - 128,2 млн. грн. «Це говорить про серйозне скорочення темпів зростання заборгованості», - підкреслив заступник губернатора.

Валентин Дулуб повідомив, що рівень розрахунків установ, які фінансуються з місцевих бюджетів, станом на 22 серпня складає 82,5%, сума заборгованості - 57,1 млн. грн. з них 54 млн.грн. - заборгованість м. Харкова. Установи, які фінансуються з державного бюджету, розрахувалися за послуги теплопостачання на 102,4%, сума їх заборгованості на сьогоднішній день становить 1,4 млн. грн. Госпрозрахункові споживачі розрахувалися на 93%, їхній борг становить 20,4 млн. грн.

Також заступник губернатора проінформував, що в опалювальному періоді 2010/2011 років Харківська область розрахувалася за природний газ на 66%, на 26 серпня заборгованість становить 626 млн. грн., з них по Харкову - 483,6 млн. грн.