Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Оснащення підприємств-виробників теплової енергії, постачальників послуг централізованого тепло-і водопостачання приладами обліку

Оснащення підприємств-виробників теплової енергії, постачальників послуг централізованого тепло-і водопостачання приладами обліку

Згідно доручення Першого віце-прем'єр-міністра України - Міністра економічного розвитку і торгівлі Андрія Клюєва від 13.07.2011 і рішення колегії Харківської обласної державної адміністрації від 28 липня 2011 року, у термін до 25 серпня 2011 року необхідно забезпечити оснащення підприємств-виробників теплової енергії, постачальників послуг централізованого тепло- і водопостачання приладами обліку відпуску теплової енергії і води.

За інформацією отриманою від районних державних адміністрацій та міськвиконкомів, потреба в установці приладів обліку відпуску теплової енергії становить - 322 од. на теплопостачальних підприємствах; приладів обліку води на підприємствах водопостачання - 257 од.

Станом на 23 серпня 2011 р. підприємствами теплоенергетики закуплено 180 приладів обліку теплової енергії, що складає 55,9% від плану, з них встановлено 124 одиниці, що складає 38,5% від плану.

Підприємствами водопровідно-каналізаційного господарства станом на 23 серпня 2011 р. закуплено 86 одиниць приладів обліку води, що становить 33,5% від плану, з них встановлено 68 штук, або 26,5% від плану.

Головне управління житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури Харківської обласної державної адміністрації здійснює щоденний моніторинг стану установки приладів обліку. Робота з установки приладів обліку води та теплової енергії триває.