Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові визначили «Кращого голову району-2011»

У Харкові визначили «Кращого голову району-2011»

Сьогодні в Харківському національному театрі опери та балету ім.М.В.Лисенка відбувся міський конкурс «Кращий голова району-2011». У конкурсі взяли участь голови дев'яти районних адміністрацій Харківської міської ради.Оцінювало учасників компетентне журі, до складу якого увійшли: голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, Харківський міський голова Геннадій Кернес, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, заступник голови ХОДА Юрій Сапронов, перший заступник голови Харківської облради Олена Олешко, заступник харківського міського голови Тетяна Таукешева, народний депутат України Валерій Писаренко, народний депутат України Дмитро Святаш, народний депутат України Олександр Фельдман, генеральний директор ВАТ «Турбоатом» Віктор Суботін.

Лауреатами конкурсу «Кращий голова району-2011» стали:
- У номінації «Гарант якості» - Ленінський район;
- У номінації «Еталон прогресу» - Комінтернівський район;
- У номінації «Той, що далеко йде» - Червонозаводський район;
- У номінації «Вітер змін» - Київський район;
- У номінації «Прорив року» - Жовтневий район;
- У номінації «Завжди на висоті» - Фрунзенський район;
- У номінації «Талановитий у всьому» - Московський район;
- «Гран-прі» конкурсу «Кращий голова району-2011» отримав Дзержинський район.

Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін звернувся до присутніх зі словами: «У Харкові з'явилася ще одна добра традиція, яка буде помітно виділяти наше рідне та улюблене місто. Сьогодні на сцені було дуже багато цікавих і яскравих битв, але найважливіше те, що головним переможцем залишилось місто Харків, тому що все це було пов'язано з Харковом та харків'янами. Я хочу вас привітати з цим чудовим конкурсом - ще однієї доброю традицією, яка, я впевнений, обов'язково приживеться в нашому місті».

Також керівник області поділився, що в нього та голови облради Сергія Чернова з'явилася ідея ініціювати подібний конкурс в Харківській області. «Мені дуже приємно, що місто Харків перше не тільки на всеукраїнських конкурсах, але воно перше в реалізації тих планів, які ми разом з вами перетворюємо в життя», - підсумував губернатор.

У свою чергу народний депутат України Валерій Писаренко зазначив, що переможець повинен бути один, але сьогодні він єдиний у своєму імені - Харків. «Я поставив би всім учасникам максимальні оцінки за їх запал, з яким вони пройшли всі свої виступи. Я бажаю переможцеві, щоб цей запал завжди був присутній у вашій роботі, тому що саме він і є тією рушійною силою, що розвиває місто Харків», - підкреслив він.