Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

25 серпня в Харкові відбудеться музично-поетичний вечір „Україні – 20! Незалежна і талановита!”

25 серпня в Харкові відбудеться музично-поетичний вечір „Україні – 20! Незалежна і талановита!”

25 серпня у виставковій залі Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва за адресою вул. Пушкінська, 62, о 17.00 відбудеться музично-поетичний вечір „Україні – 20! Незалежна і талановита!” У вечорі будуть брати участь знаний український композитор Лариса Донник, відомий харківський поет Віктор Бойко та молоді поети, співаки і музиканти міста і області. Головною метою вечора „Україні – 20! Незалежна і талановита!” є відображення сучасного життя українців в роки Незалежності держави та пропагування української національної культури, збереження народних традицій та безцінної спадщини нашої країни і, звичайно, висвітлення нових імен талановитих митців Харкова і області.

Серед запрошених до участі у вечорі - цехмайстер харківського кобзарського цеху Кость Черемський, який виконає українські народні пісні під особистий акомпанемент на кобзі. Український репертуар підготували і учасники ансамблю народних інструментів „Весела банда”: під звуки цимбал, балалайки-контрабасу та баяну хлопці виконають 4 композиції: „Гуцульський диптих” композитора О. Полійчука, та народні пісні „Ой за гаєм, гаєм” (в обробці В. Власова), „Ой, чий то кінь стоїть” (обробка В. Подгорного) та „Зелен клен”. 

Вечір проходитиме у рамках виставки робіт майстрів народної творчості ”Україно моя, неозора!” до 20-ї річниці Незалежності України. Поети, композитори та музиканти представлять свій погляд на сучасне життя в Незалежній Україні. Також, глядачі вечора зможуть познайомитися з роботами майстрів, які знаходяться у виставковій залі.

Теги