Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відбулась церемонія урочистого підняття Державного Прапора України

У Харкові відбулась церемонія урочистого підняття Державного Прапора України

Сьогодні голова Харківської облагосадміністраціі Михайло Добкін взяв участь в урочистій церемонії підняття Державного Прапора України. Михайло Добкін звернувся до присутніх зі словами: «Я вітаю всіх з Днем Державного Прапора України. Державний прапор - це символ духу і свободи нашої країни. Це символ всіх головних етапів і звершень, які сталися протягом 20-ти років незалежної України. Слава Україні!».  

Також він зазначив, що цей прапор не був продуктом пострадянського часу, а прийшов до нас з тих далеких часів, коли люди тільки мріяли, щоб Україна здобула свою незалежність. «Сьогодні ми живемо в сучасній державі - незалежній Україні, ми поважаємо і шануємо все, що було доброго в минулому і будуємо світле майбутнє. Але нашими головними символами завжди залишаються Державний Прапор, Герб та Гімн України», - підкреслив глава області.

В урочистій церемонії також взяв участь голова Харківської облради Сергій Чернов, Харківський міський голова Геннадій Кернес, народний депутат України Валерій Писаренко, заступники голови облдержадміністрації, представники органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадськості,духовенства і молоді.