Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харків'яни - абсолютні чемпіони Турніру з бадмінтону на Кубок Визволення 2011

Харків'яни - абсолютні чемпіони Турніру з бадмінтону на Кубок Визволення 2011

З 17-20 серпня в Харкові у спортивному залі школи вищої спортивної майстерності відбувся Кубок Визволення з бадмінтону. У змаганнях взяли участь молоді спортсмени 1993 року народження і молодше. 

Абсолютними чемпіонами Кубка Визволення 2011 стало харків'яни Андрій Лачков та Артем Почтарьов. Лачков вихованець Михайла стеринів у одиночній чоловічій категорії обіграв Микиту Лигалова з Донецька. У парі з Михайлом Сергієм він обіграв чоловічу пару зі Львова (Назар Палюх та Андрій Панін).У змішаному розряді з Дар'єю Самарчанц він здобув вгору над земляками Михайлом Сергієм і Анастасією Дмитришин.

Артем Почтарьов, якого тренує Геннадій Махновський, на шляху до золота в одиночній категорії не дав шансів Кирилу Нестеренко.У чоловічому парному розряді Кирило і Артем виграли у суперників з Донецька. Цікавим і захоплюючим вийшов фінал мікст, де Почтарьов з Ганною Зубрилін у впертій боротьбі з трьох партій на продовження завоювали золото.Срібло дісталося Нестеренко і його партнерці в змішаній парі - Дарині Самарчанц. Другі місця у жіночому розряді виборола Анастасія Бур'ян та Анастасія Дмитришин. 

Теги