Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Бібліотеки Харківського регіону отримали 40 комплектів книг, виданих в рамках кінофестивалю «Харьковская сирень»

Бібліотеки Харківського регіону отримали 40 комплектів книг, виданих в рамках кінофестивалю «Харьковская сирень»

Управління у справах преси та інформації ХОДА та оргкомітет кінофестивалю «Харьковская сирень» презентували бібліотекам міста Харкова та Харківської області 40 комплектів книг, виданих в рамках Міжнародного кінофестивалю «Харьковская сирень». Про це сьогодні повідомила начальник Управління у справах преси та інформації ХОДА, співголова оргкомітету кінофестивалю «Харьковская сирень» Вікторія Маренич. 

«До нас неодноразово зверталися представники бібліотек з проханням передати їм певну кількість екземплярів цих книг для своїх читачів. Ми прийняли рішення передати всі фоліанти, які в нас залишились в бібліотеки Харківського регіону, - повідомила Вікторія Маренич. - Серед цих книг є перекладне видання книги Мілен Демонжо «Тварини мого життя» і «Харьковская сирень», яка дала ім'я нашому кінофестивалю, а також «Кінематографічна історія Харкова» Володимира Миславського». 

У свою чергу директор Харківської обласної універсальної бібліотеки Наталія Шостко підкреслила, що ці книги займуть гідне місце в бібліотеках Харківської області. «Це дуже вагомий внесок у фонд наших бібліотек», - зазначила вона.