Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Напередодні Нового року в Харкові відкриється підсумкова книжкова виставка-ярмарок

Напередодні Нового року в Харкові відкриється підсумкова книжкова виставка-ярмарок

Як зазначила 22 серпня в ході відкриття виставки-ярмарку книговидавців Харківського регіону начальник Управління у справах преси та інформації ХОДА Вікторія Маренич, пересувні книжкові виставки-ярмарки, які традиційно проводить Управління у справах преси та інформації в районах Харківської області, будуть продовжувати свою роботу.  «Наші книжкові виставки почали впевнено «крокувати» районами області ще рік тому. Губернатор Харківської області відкрив першу пересувну книжкову ярмарку в місті Чугуїв. Пройшов рівно рік, а ця виставка продовжує свою подорож. У суботу вона почала свою роботу в місті Красноград Харківської області. Тепер я впевнена, що всі мешканці цього міста мають можливість отримати найкращу літературу до нового сезону, а також всі необхідні канцелярські приладдя до нового навчального року, - зазначила Вікторія Маренич. - У нас залишилося ще 8 районів, які відвідає до кінця календарного року пересувна книжкова виставка-ярмарок. Напередодні Нового року на площі Свободи відбудеться підсумкова виставка, де ми презентуємо книги видавців нашого регіону». 

У свою чергу директор Харківської обласної універсальної бібліотеки Наталія Шостко зазначила, що книжковий ярмарок, який стартував рік тому, вніс величезний внесок у розвиток бібліотек Харківського регіону, особливо віддалених районів області. 

«Був час, коли в ряді районів Харківської області не було навіть книжкових магазинів. Пересувний книжковий ярмарок, який відвідав кожен район нашої області, приніс нові книги в районні та сільські бібліотеки. Деякі бібліотеки поповнили фонд саме завдяки цьому ярмарку», - підкреслила Наталія Шостко.